Steunzolen bij voetproblemen

Heb je pijn tijdens het lopen? Het kan zijn dat dit verholpen kan worden door steunzolen of inlegzolen. De zolen ondersteunen de banden, spieren en gewrichten om beter en comfortabeler te kunnen lopen. Podotherapeutische zolen worden zo gemaakt dat ze voor jouw voeten precies passen en kunnen ook de stand en het looppatroon verbeteren indien dit nodig is. Om ervoor te zorgen dat ze de steunzolen kunnen maken wordt er eerst een 3D-scan afgenomen.

Klachten

Steunzolen kunnen een goed hulpmiddel zijn bij klachten zoals hielspoor, platvoeten, doorgezakte voorvoet, Achillespeesklachten, Shin splints (irritatie aan het scheenbeen), holvoeten en rugklachten. Mocht je een van deze klachten hebben, is het misschien verstandig om te overwegen om een langs een podotherapeut te gaan om te voorkomen dat de klachten erger worden. Podotherapeuten kunnen beoordelen of je een zool nodig hebt en welke dat moet zijn.

Soorten zolen

Er zijn verschillende soorten zolen, sommige kun je alleen verkrijgen bij een podotherapeut en andere zijn verkrijgbaar bij een schoenenwinkel. Als je ernstige klachten hebt en je bent bij een podotherapeut geweest, zal de therapeut je adviseren welke soort steun/inlegzool je nodig hebt om je problemen te verhelpen of om je klachten te verminderen. Dit kan een van de volgende type zolen zijn:

Steunzolen ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van je voet met ondersteuning van de voetgewelf en de voorvoet. Waar de steunzolen vroeger nog van staal werden gemaakt worden ze tegenwoordig gemaakt van kunststof, rubber of leder.

Inlegzolen zijn losse zolen die uitneembaar zijn. Deze inlegzolen worden door een podotherapeut op maat gemaakt afhankelijk van de soort klachten die je hebt.

Correctiezolen worden gebruikt om ook daadwerkelijk iets te corrigeren aan bijvoorbeeld een voetstand. Deze zolen worden vaak gebruikt bij platvoeten of bij kinderen.

Confectiezolen zijn de zooltjes die verkrijgbaar zijn bij een schoenenwinkel of een schoenmaker. Deze zolen zijn gemaakt naar een gemiddelde voet waardoor dit niet alle persoonlijke klachten kan oplossen. Mocht je beginnende pijnklachten hebben kan dit wel tijdelijk voor wat verlichting zorgen.

Kosten

Steunzolen worden door de meeste zorgverzekeraars niet vergoedt en vallen dus ook niet onder het eigen risico. De meeste steunzolen kun je laten maken vanaf €200,- en ze gaan ongeveer 2 tot 3 jaar mee voor ze toe zijn aan vervanging.

Maak een afspraak bij een podotherapeut in Rotterdam

Als je voetklachten hebt en je loopt er langer mee door, zullen de klachten vaak erger worden in plaats van minder. Zorg dat je niet te lang wacht om een podotherapeut op te zoeken.  In de omgeving van Rotterdam zitten meerdere vestigingen van Podotherapeut Wender die je verder kunnen helpen met jouw klachten. Vind hier een vestiging bij jouw in de buurt.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Wie de klok niet meer hoort luiden

Daar sta je dan; je hebt al je moed bijeen geschraapt om een gehoorapparaat aan te schaffen. Je besluit dat je vandaag de stoute schoenen aan gaat trekken en de plaatselijke audicien staat je vriendelijk te woord. Hoewel je geconcentreerd geluisterd hebt naar de correcte man, sta je enkele minuten later, met lege handen, buiten. Wat ging er mis? Kortom, wat moet je van tevoren weten bij het aanschaffen van een hoortoestel?

Herken en erken

Allereerst is het van belang dat je toegeeft en durft toe te geven dat je minder goed bent gaan horen. Natuurlijk houden medewerkers bij een audicien er rekening mee dat jouw gehoorbeschadiging gevoelig kan liggen. Alleen, slechts met een eerlijke open houding is het mogelijk je goed te helpen. Neem desnoods een goede vriend of bekende mee, want met z’n tweeën hoor je uiteraard meer dan alleen.

Afspraak maken

Bij geleidelijke achteruitgang van het gehoor in een periode van jaren is dit vrijwel nooit een tijdelijk probleem, waar de huisarts of specialist een oplossing voor heeft. Schade aan het binnenoor kan veroorzaakt zijn door langdurige blootstelling aan te harde geluiden, na een trauma maar meestal is het een verschijnsel van het ouder worden. Gehoorschade kan verschillende vormen hebben; zo kunnen geluiden vervormd klinken, kan je een overgevoeligheid voor bepaalde klanken ontwikkelen of een gevoel hebben ‘uit evenwicht te zijn’ doordat beide oren het geluid anders opvangen. Alleen professionele audiciens zijn experts in het vaststellen van gehoorschade en helpen je te zoeken naar de beste gehooroplossing. Maak daarom een vrijblijvende afspraak voor een gehoor test.

Wat kost dat allemaal?

Wie op zoek gaat komt al snel bij de grotere hoorspeciaalzaken terecht. Natuurlijk ben je vrij in je keuze maar met behulp van een online rekentool ben je snel geïnformeerd over alle bijkomende kosten. Deze zijn afhankelijk van de categorie van het hoortoestel, jouw problematiek, zorgverzekering en persoonlijke smaak.

Het zou ‘ongehoord’ zijn dat je slechter blijft hoort dan nodig, toch?

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Wat is Online Daten?

Benj jij al langere tijd op zoek naar iemand om een relatie mee op te bouwen maar wil dat maar niet lukken? Dan is een datingsite misschien is voor jou. Online daten bij een website als Lexa wordt namelijk steeds populairder. Maar wat is online daten nou precies? Op wat voor een dingen kun je letten als je een datingsite uitzoekt en daar een profiel aanmaakt? Zijn er nog dingen waar je rekening mee kunt houden als je op zoek gaat naar een nieuwe liefde? En welke dingen moet in je gedachten houden als je met iemand op een datingsite in contact bent? Wij leggen je hier graag wat meer over uit.

Wat Is Online Daten?

Online daten is het zoeken naar een nieuwe liefde via het internet. Er zijn verschillende websites waar je je in kunt schrijven en een profiel kunt aanmaken en allemaal hebben ze zo hun eigen doelgroep. Je hebt websites voor singles, stellen, homo’s, biseksuelen en nog vele andere groepen. Je kunt je eigen profiel samenstellen en de andere leden van de datingsite laten weten wie jij bent, waar je naar op zoek bent in een relatie en hoe je in het leven staat. Op een datingsite kun je in contact komen met anderen. Je kunt met ze chatten. Mocht er een klik blijken te zijn dan kun je eens afspreken voor een date. Het doel is natuurlijk uiteindelijk om de liefde van je leven te vinden of in ieder geval het avontuur waar je naar op zoek bent.

Waar Let Je Op?

Je kijkt natuurlijk goed op wat voor een datingsite je jezelf inschrijft. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan wil je niet op een datingsite terecht komen waar vooral gericht wordt op vreemdgaan, geflirt of one night stands. Je zoekt dus een datingsite die past bij je doelgroep. Zo is je kans het grootst dat je profielen tegenkomt van mensen die hetzelfde willen als jij. Mocht je eenmaal de juiste datingsite hebben gevonden, ook dan kun je selectief zijn. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op singles die bij jou in de buurt wonen. Regionaal daten wordt dat ook wel genoemd. Zo voorkom je dat je verliefd wordt op iemand die helemaal aan de andere kant van het land woont terwijl jullie eigenlijk allebei niet dichter naar de ander toe willen verhuizen. Andere dingen waarop je kunt filteren zijn hobby’s, geloofsovertuiging, seksuele voorkeur, geslacht enzovoort.

Risico’s bij Online Daten

Je neemt natuurlijk altijd wel wat risico’s. Iemand waarmee je leuk aan het chatten bent kan zich heel anders voordoen dan hij of zij werkelijk is. Überhaupt het doel van op een datingsite zitten kan al iets anders zijn dan de bedoeling is. Probeer dus altijd zoveel mogelijk over iemand te weten te komen voordat je ermee instemt ergens af te spreken. Spreek ook altijd af op een openbare plek en nooit bij de ander thuis. Je weet immers nooit wat iemands echte intenties zijn, al helemaal niet voor je diegene ook maar gezien hebt. Laat ook altijd iemand weten dat je met iemand gaat afspreken en ook waar. Het is handig af te spreken dat je op een bepaalde tijd iets van je laat horen zodat diegene alarm kan slaan als het te lang duurt. En wees de eerste tijd voorzicht met het loslaten van persoonlijke gegevens. Doe dat pas als je 100% weet dat het goed zit.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Vloer laten maken door een gietvloer expert uit Rotterdam

Ben je zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met het maken van een mooie vloer? Als je net bent verhuisd of bezig bent met een verbouwing, dan is een vloer vaak een belangrijk element om te laten renoveren. De vloer is de basis van je woning en moet vaak als eerste aangepakt worden. We raden u aan om te kiezen voor gietvloer een omdat deze langer meegaan dan traditionele vloeren. We vertellen u graag welke voordelen u kunt genieten als u kiest voor een gietvloer.

Gegoten vloeren vloeren gaan langer mee dan een traditionele vloer

Een groot voordeel van een gegoten vloer is de stevigheid, door het aanbrengen van meerdere lagen die na een tijdje erg hard kunnen worden krijgt u een aardig stevig geheel als vloer. Gegoten vloeren gaan mede daarom veel langer mee dan traditionele vloeren. Tot wel 10 keer zo lang weten de experts ons te vertellen.

Geniet van de voordelen van een gietvloer

Het zijn echter nog veel meer voordelen als wij verkiezen sommige grote vloer in huis aan te laten brengen. Zo zijn deze vloeren af te werken in vrijwel iedere gewenste kleur of stijl die u in gedachten heeft. Daarnaast is de vloer ook eenvoudig schoon te maken. Als u de gietvloer en al heeft liggen dan hoeft u nooit meer veel tijd aan de schoonmaak te besteden.

Af te werken in iedere gewenste stijl

Als u kiest voor de diensten van een gietvloer expert uit Rotterdam dan kunt u erop rekenen dat uw nieuwe vloer altijd in de gewenste stijl wordt afgeleverd. Ga ook naar de website van gietvloer Rotterdam, laat u verrassen door de vele mogelijkheden en neem contact bij interesse.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Slot kapot? Geen zorgen, laat de slotenmaker uit Rotterdam u helpen

Wanneer u al lang een huis heeft kan het natuurlijk zo zijn dat bepaalde dingen stuk gaan. Zo kan het zijn dat de deur wat moeilijker word om open te doen. Echter kan het ook goed voorkomend da het slot niet meer open te krijgen is. Dit kan doordat het slot is gaan roesten waardoor de sleutel er niet meer goed in past. In dat geval is het belangrijk om een volledig nieuw slot er in te laten zetten zodat u weer naar binnen kunt in uw huis en ook zodat anderen niet zomaar uw woning kunnen betreden. Tot slot kan het natuurlijk ook altijd dat uw slot tijdens een inbraak eraf is gegaan. Ook kan het zo zijn dat een ex of een ander een slot heeft op uw huis maar u wilt niet dat die persoon lange uw huis kunt betreden. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een nieuw slot zodat alleen u kunt bepalen wie er wel en niet toegang tot het huis hebben.

Slotenmaker in Rotterdam zoeken

Wanneer u per direct een slotenmaker in Rotterdam nodig heeft dan is het handig om een slotenmaker te vinden met een spoedservice die u kunt bellen zodat er binnen 30 a 40 minuten iemand voor uw deur staat. Deze vakman gaat goed te werk en kan alle sloten van u ook altijd open maken. Daarnaast wordt er van te voren een goed en duidelijk tarief afgesproken zodat u weet hoeveel geld het kost en ook is het voor u fijn zodat er achteraf niet nog een wijziging plaatsvind in bijvoorbeeld de prijs van de vakman. Wanneer u echter in het weekend of laat in de nacht nog een probleem heeft met uw slot kunt u deze ook laten repareren. Wel is het belangrijk om te weten dat op deze wat latere tijdstippen er vaak wel hogere tarieven worden gerekend.

Sleutels kwijt? Ook geen probleem

Een slotenmaker kan het slot open maken en ervoor zorgen dat u weer snel naar binnen kunt in uw woning. Zo kan elke vakman van een slotenmaker in Rotterdam er voor zorgen dat het slot helemaal veilig en professioneel open gemaakt word. Daarnaast is het soms ook mogelijk om het slot open te maken zonder dat het slot beschadigd word. Maar meestal is het echter wel zo dat een slotenmaker het slot kapot dient te maken. Wanneer de slotenmaker het slot van uw huis eraf heeft kunnen halen is het de bedoeling om zo snel als mogelijk een nieuw slot er op te plaatsen. Zo heeft u ook hiervoor zelf de keus wat voor een soort slot u graag er op zou willen hebben en ook kunt u zelf aanvragen hoeveel sleutels u bijvoorbeeld wilt hebben voor uw nieuwe slot.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Het produceren van muziek zonder gehoorbeschadiging

Het produceren van muziek is een leuke hobby of beroep. In Nederland zien we een hoge opkomst van jonge muziekproducers. Of dit nu personen zijn die elektronische muziek maken of dat ze puur het mixen en masteren op zich nemen voor bijvoorbeeld bands. Gehoorbeschadigingen zijn al jarenlang een goed besproken onderwerp bij bijvoorbeeld festivals en clubs. Maar waar moet je eigenlijk op letten in als producer in de studio en wat is de juiste studio hardware. In dit artikel geven we je een aantal tips hoe je hier professioneel mee kunt omgaan en de schade zo veel mogelijk kunt beperken.

In de studio

Als je in de studio aan het werken bent luister je continu naar geluid van verschillende nummers. Het is hierbij belangrijk dat je voorzichtig omgaat met je oren, als dit je beroep of hobby is zou het zonde zijn als je dit over een aantal jaren niet meer kunt uitvoeren. In de praktijk zie je dat veel vakmannen hier mee te maken krijgen.

Grote Dj’s en muziek producers als Nicky Romero en Hardwell investeren veel tijd en aandacht in het beschermen van hun oren. In de studio is er ook een gouderegel, produceer altijd met een zacht volume muziek. Als je het geluid in het begin al hard gaat zetten wen je hieraan. Als je het vervolgens zacht zet kun je het niet goed meer horen.

Begin daarom altijd met een zacht volume.

Tijdens optredens

Tijdens een optreden of als gewone bezoeker is het belangrijk dat je minimaal oordopjes in doet. Als je vaak moet optreden is het erg aan te raden om eens te gaan kijken naar op maat gemaakte oordopjes. Het investeren in je toekomst en lichaam is altijd verstandig wanneer dit essentieel is voor je beroep.

Conclusie

Bespaar niet op juiste studio speakers, kijk eens op Wikipedia wat wel werk en wat niet. Bespaar ook zeker niet in gehoorbeschermer. Laat je ook niet meeslepen door anderen en luister naar audio die te hard staat, ben zelf wijs genoeg om in dat geval oordopjes in te doen.

Tips

  • Zet je volume ten alle tijden zacht en wen hieraan
  • Neem altijd een set oordopjes mee
  • Bespaar niet op maat gemaakte oordoppen
  • Voorkom harde tonen
  • Zorg dat je standaard qua volume altijd laag is

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

De meest voorkomende werkzaamheden van een slotenmaker op een rij

Een slotenmaker doet tegenwoordig veel meer dan louter nieuwe sloten plaatsen. We zullen in onderstaand artikel kort op een rijtje zetten wat een slotenmaker tegenwoordig doet. De slotenmaker van deslotenmakersrotterdam.nl legt het voor u uit.

Het plaatsen en vervangen van sloten

Allereerst de bezigheid waar de slotenmakers eenmaal bekend om staan. Wanneer een slot geplaatst moet worden, kunt u daarmee terecht bij een slotenmaker. De slotenmaker zal inventariseren wat de wensen precies zijn en u een specifiek slot adviseren. De keuze voor een slot hangt met tal van factoren samen. Een van de belangrijkste factoren is uiteraard het budget. Andere factoren zijn de mate van inbraakveiligheid van het slot, de maten van de sloten en de maten van de cilinders. Bij de meeste sloten is het mogelijk om dezelfde cilinders te hanteren zodat u overal in de woning dezelfde sleutel kunt gebruiken. Dat is wel zo handig.

Advies op maat

Wanneer u denkt dat de veiligheid van uw woning op orde is, kan het raadzaam zijn om een slotenmaker in te schakelen. Hij kan niet alleen met zijn jarenlange ervaring en specialistische opleiding de beveiliging van de woning beoordelen, maar kijkt bovendien met een frisse blik naar de woning. Ook heeft hij veel ervaring met inbrekers en de inbraakmethoden die ze hanteren, zodat hij weet welke problemen het grootst zijn en welke verbeterpunten u het beste door kunt voeren.

Buitensluiting

Wanneer u zichzelf per ongeluk hebt buiten gesloten, kunt u contact opnemen met een slotenmaker. In veel gevallen kan hij zonder braakschade de deur openen zodat u weer naar binnen kunt. Wanneer dit niet mogelijk is, zal de slotenmaker met zo min mogelijk schade het slot forceren en de sloten nadien vervangen.

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tegenstrijdige jeugd: Healthy maar toch veel festivals?

De laatste jaren wordt de gezondheid een steeds groter item bij de gemiddelde Nederlander. Een van de factoren die hiervoor gezorgd heeft is de groei van Social Media. Jongeren worden steeds vroeger blootgesteld aan alle (meestal negatieve) invloeden van Social Media. Maar wat doen we eraan? We gaan vrolijk door met waar we mee bezig zijn, zonder ons bewust te zijn van de gevaarlijke gevolgen. Want is het niet zo dat het steeds meer om een “healthy lifestyle” draait en tegelijkertijd er meer alcohol wordt genuttigd, hardere muziek wordt gedraaid en overgewicht tot op heden een sterk stijgende lijn kent?

Meer festivals, meer gehoorschade 

Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel festivals te vinden. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd is de festival wereld sterk groeiende. Er zijn uiteraard wel eisen gesteld aan het organiseren van festivals, zoals de tijden en het maximaal aantal decibel. Toch wordt de muziek steeds harder, de bass wordt steeds belangrijker en iedereen wil het maximale voelen dat die kan voelen. Dit kan niet goed zijn, niet voor je lijf en niet voor je gezondheid. De jeugd wil steeds gezonder leven, worden steeds meer en steeds jonger beïnvloed, maar toch willen ze niet aan oordopjes geloven. De tijd moet nog uitwijzen wat de schade hiervan op latere leeftijd zal zijn. Het zou me niets verbazen als sommigen op hun 40e al aan een hoorapparaat zouden moeten.

 

Beperken van gehoorschade? Het kan!

Kijk maar naar vroeger: toen had ook niemand extreem vroeg gehoorapparaten nodig. Het kan dus wel, maar hoe? Als we zo doorgaan hoe we nu bezig zijn, gaat het in ieder geval niet de ‘healthy’ kant op. Er zijn verschillende manieren om het gehoor te beschermen tegen te grote schade.

  • Zoek het niet op

Misschien niet de leukste manier om jezelf te beschermen, maar zoek het niet op. Ga niet overmatig naar festivals waar extreem harde muziek wordt gedraaid en houd  er anders in ieder geval rekening mee.

  • Draag oordopjes

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten gehoorbeschermers. Van standaard zachte ‘kussentjes’ tot afgemeten, persoonlijke oordoppen. Het is ook mogelijk om een sterkte van demping te kiezen: van heel licht tot extreem zwaar. Het scheelt ontzettend veel voor je gehoor en je voelt de muziek nog net zo goed dan iedereen om je heen.

  • Eet gezond

Niet zo voor de handliggend, maar het levert wel een belangrijke bijdrage aan een goed gehoor. Een goed, gezond en gevarieerd eetpatroon draagt bij aan de ontwikkeling van je gehoor door onder andere de voedingsstoffen uit je eten. Daarnaast is een goed eetpatroon cruciaal voor je lichaam en geest.

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

De grootste festivals van Nederland

Met dit koude weer snakken we allemaal naar de zon en de festivals die er bij horen. We zijn een klein land maar qua muziek zijn we een heel groot land, kijk maar naar de prijzen die onze DJ’s jaarlijks weten te bemachtigen. Namen als Armin van buuren, Tiesto, Hardwell en Martin Garrix kent iedereen en worden vaak benoemd als de beste DJ ter wereld. Een nadeel is dat festivals vaak duur zijn, één van de opties is om zelf een DJ in te huren en met je vrienden er zelf een knalfeest van te maken! Wij hebben hieronder een lijst gemaakt met de grootste festivals die ons kleine kikkerlandje rijk is. Naar welk festival ga jij dit jaar?

Defqon. 1 Festival

Op 23 juni wordt dit 18+ festival gehouden op het evenemententerrein naast Walibi in Biddinghuizen. Iedereen heeft er wel eens van gehoord en het is één van de grootste Hardstyle feesten van de wereld! Ieder jaar wordt dit evenement georganiseerd door Q-dance en het is ook elk jaar weer uitverkocht. Een kaartje kost 75 euro.

Decibel Outdoor Festival 2017

Zaterdag 19 augustus is het weer zo ver. De fans van alle hardere stijlen van muziek gaan dan massaal naar Decibel Outdoor festival. Het is een 18+ feest en het wordt gehouden in Hilvarenbeek op het terrein van Beekse Bergen. Een kaartje voor een weekend kost je 125 euro.

Mysteryand 2017

Dit is ook een weekender, met een camping wat gehouden wordt op zaterdag 26 en zondag 27 augustus. Het is ook een 18+ feest en wordt gehouden in Haarlemmermeer op het Floriadeterrein. Het wordt aangeraden om je kaartjes op tijd te kopen want dit festival is elk jaar uitverkocht. De ticketverkoop start op dinsdag 28 februari om 12:00 dus zet deze datum in je agenda als je plannen hebt om dit festival te bezoeken. Kaartjes voor dit festival kosten 71,50 euro, dit was de prijs van vorig jaar.

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 wordt dit jaar op zaterdag 3 juni tot en met maandag 5 juni 2017 gehouden op het Megaland in Landgraaf. Het is het oudste festival van Nederland, namelijk al vanaf 1970. Dit festival is zo leuk omdat er veel verschillende soorten muziek aanwezig zullen zijn. Bijvoorbeeld: Rock, Pop, R&B, Metal, Punk, Folk. In 2016 waren de Red Hot Chilli Peppers, Rammstein en Paul McCartney de headliners van het festival. Dit jaar wordt er weer een spektakel verwacht met namen als Martin Garrix en Kings of Leon.

Lowlands 2017

Het festival vindt plaats op vrijdag 18 augustus 2017 tot en met zondag 20 augustus 2017. Locatie is Biddinghuizen in Flevoland en de genres zijn: alternatief, rock, pop, Indie, folk, metal.

Als je plannen hebt voor dit festival moet je snel zijn, de eerste 12000 tickets zijn al in de verkoop voor de early bird prijs van 165 euro. De prijs stijgt daarna naar 175 euro.

 

 

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Jules Deelder

Justus Anton (Jules) Deelder is geboren op 24 november 1944 in Rotterdam, Jules Deelder is een Nederlandse dichter en schrijver.

Je kunt Jules Deelder herkennen aan zijn opvallende uiterlijk en noemen hem ook wel ‘de nacht burgemeester’.
Jules Deelder is zoals altijd gekleed in een zwart maatpak, en draagt z’n zwart gevergde haar achterovergekamd, vaak een aparte bril op z’n neus en een klein sikje op z’n kin.
Hij werd in 2010 gekozen al “Best geklede man” door het tijdschrift Esquire, die overigens toen 20 jaar bestonden.

Jules Deelder heeft een relatie met A.M.C. oftewel Annemarie Fok.
Ze kregen samen een dochter Ari die in 1985 werd geboren.
Hij heeft ook een gedicht geschreven voor zijn dochter, het gedicht heet ‘Voor Ari’.
Het gedicht is in 2002 afgebeeld in de Beneluxtunnel onder de nieuwe maas, de 16 regels van het gedicht hebben een lengte van 900 meter op de westwand van het fietspad.
Daarmee is het waarschijnlijk het langste gedicht ter wereld.

Poëzie van Jules Deelder :

ABC voor de genieter van Marihuana (‘Julian the Joint” 1968)
Gloria Satoria (1969)
Dag en nacht geopend (1970)
Boe! (1972)
Op de deurknop na (1972)
De zwarte jager (1973)
Moderne gedichten (1979)
Sturm und Drang (1980)
Junkers 88 (1983)
Portret van Olivia de Havilland (1985)
Interbellum (1987)
Lijf- en andere gedichten (1991)
Renaissance: gedichten ’44-’94 (1994)
Transeuropa (1995)
Het lot van de eenhoorn (1997)
Bijbelsch (1999)
N.V. Verga (2001)
Inderdaad nee (2003)
Zonder dollen (2004)
Vrijwel alle gedichten (2004)
Tussentijds (2008)
Ruisch (2011)
Totaal Loss (2011)
Rotown Magic (2012)
Het Graf van Descartes (2013)

Posted in Uncategorized | Leave a comment