Opti Free lenzenvloeistof allround lenzen voor het beste draagcomfort

De Opti Free lenzenvloeistof van Alcon is een zeer populaire alles-in-één vloeistof waarmee je je lenzen reinigt, spoelt, desinfecteert en veilig bewaart. De lenzenvloeistof die je gebruikt is een belangrijke bijdrage aan het draagcomfort dat je ervaart. En dat zorgt er weer voor dat je je lenzen dagelijks met plezier in doen en dat je vergeet dat je ze in hebt. Draagcomfort is bijzonder belangrijk en het kan zijn dat het veranderen van je lenzenvloeistof voor jou een uitkomst biedt. En dan is Opti Free PureMoist lenzenvloeistof van Alcon een uitstekende keuze.

Opti Free lenzenvloeistof

Deze lenzenvloeistof van Alcon is een echte bestseller en dat is niet vreemd. Het houdt je lenzen de hele dag vochtig doordat het een vochtige laag creëert rondom je lenzen. Deze blijft aanwezig terwijl je je lenzen draagt en daardoor voelen ze nooit droog aan. Het vochtige laagje voorkomt ook dat eiwitten en vetten zich aan je lenzen hechten, wat weer betekent dat ze schoner blijven. Opti Free PureMoist lenzenvloeistof is niet voor niets de meest gebruikte vloeistof van dit moment voor zachte lenzen.

Een verbeterde formule

Het vochtige laagje dat Opti Free PureMoist lenzenvloeistof op je lenzen achterlaat blijft 16 uur in tact. Terwijl je je lenzen opbergt worden vetten en eiwitten verwijderd. Daarnaast heeft deze lenzenvloeistof ook een verbeterde desinfecteer formule. Bacteriën, schimmels en andere micro-organismen worden nog beter verwijderd omdat er twee desinfecteermiddelen aan de vloeistof zijn toegevoegd, namelijk polyquad en aldox. De eerdere lenzenvloeistof van Optifree, Optifree Express, bevatte alleen aldox.

Waarom is dat belangrijk?

Goed gedesinfecteerde lenzen zijn erg belangrijk om verschillende redenen. Allereerst is de kans op ontstekingen en irritatie veel kleiner als je goed gedesinfecteerde lenzen draagt. Opti Free PureMoist is dus een goede keuze als jij daar problemen mee ervaart. Schone lenzen bieden je een beter en helder zicht, alsof je geen lenzen draagt. En als laatste zitten schone lenzen ook veel lekkerder, omdat ze volledig glad zijn en er geen deeltjes tegen je oog aankomen. Door voor Opti Free lenzenvloeistof te kiezen kies je voor gezonde ogen en optimaal draagcomfort.

Overstappen

Als jij Opti Free lenzenvloeistof nog niet hebt ontdekt, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Ga je overstappen, dan is het altijd goed om je opticien daarbij te betrekken. Laat je ogen van tevoren testen om zeker te weten dat ze gezond zijn. Je opticien kan dan ook aangeven of Opti Free lenzenvloeistof een goede keuze is, of dat je een andere vloeistof nodig hebt. Vervolgens koop je een klein flesje en probeert het een week of twee uit. Je maakt een nieuwe afspraak met je opticien om te laten testen of je ogen ook goed op de vloeistof reageren. Is alles in orde, dan kun je een grotere bestelling plaatsen en de overstap veilig maken.

Tip: koop Optifree Puremoist van Alcon online via Lens2day en krijg korting als je een grotere bestelling plaatst.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.