De grootste festivals van Nederland

Met dit koude weer snakken we allemaal naar de zon en de festivals die er bij horen. We zijn een klein land maar qua muziek zijn we een heel groot land, kijk maar naar de prijzen die onze DJ’s jaarlijks weten te bemachtigen. Namen als Armin van buuren, Tiesto, Hardwell en Martin Garrix kent iedereen en worden vaak benoemd als de beste DJ ter wereld. Een nadeel is dat festivals vaak duur zijn, één van de opties is om zelf een DJ in te huren en met je vrienden er zelf een knalfeest van te maken! Wij hebben hieronder een lijst gemaakt met de grootste festivals die ons kleine kikkerlandje rijk is. Naar welk festival ga jij dit jaar?

Defqon. 1 Festival

Op 23 juni wordt dit 18+ festival gehouden op het evenemententerrein naast Walibi in Biddinghuizen. Iedereen heeft er wel eens van gehoord en het is één van de grootste Hardstyle feesten van de wereld! Ieder jaar wordt dit evenement georganiseerd door Q-dance en het is ook elk jaar weer uitverkocht. Een kaartje kost 75 euro.

Decibel Outdoor Festival 2017

Zaterdag 19 augustus is het weer zo ver. De fans van alle hardere stijlen van muziek gaan dan massaal naar Decibel Outdoor festival. Het is een 18+ feest en het wordt gehouden in Hilvarenbeek op het terrein van Beekse Bergen. Een kaartje voor een weekend kost je 125 euro.

Mysteryand 2017

Dit is ook een weekender, met een camping wat gehouden wordt op zaterdag 26 en zondag 27 augustus. Het is ook een 18+ feest en wordt gehouden in Haarlemmermeer op het Floriadeterrein. Het wordt aangeraden om je kaartjes op tijd te kopen want dit festival is elk jaar uitverkocht. De ticketverkoop start op dinsdag 28 februari om 12:00 dus zet deze datum in je agenda als je plannen hebt om dit festival te bezoeken. Kaartjes voor dit festival kosten 71,50 euro, dit was de prijs van vorig jaar.

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 wordt dit jaar op zaterdag 3 juni tot en met maandag 5 juni 2017 gehouden op het Megaland in Landgraaf. Het is het oudste festival van Nederland, namelijk al vanaf 1970. Dit festival is zo leuk omdat er veel verschillende soorten muziek aanwezig zullen zijn. Bijvoorbeeld: Rock, Pop, R&B, Metal, Punk, Folk. In 2016 waren de Red Hot Chilli Peppers, Rammstein en Paul McCartney de headliners van het festival. Dit jaar wordt er weer een spektakel verwacht met namen als Martin Garrix en Kings of Leon.

Lowlands 2017

Het festival vindt plaats op vrijdag 18 augustus 2017 tot en met zondag 20 augustus 2017. Locatie is Biddinghuizen in Flevoland en de genres zijn: alternatief, rock, pop, Indie, folk, metal.

Als je plannen hebt voor dit festival moet je snel zijn, de eerste 12000 tickets zijn al in de verkoop voor de early bird prijs van 165 euro. De prijs stijgt daarna naar 175 euro.

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.